Se lagerstatus i webshopen

Om något kvalitetsproblem uppstår, vänligen kontakta din säljare eller vår officiella kundtjänst.

Powercure PRO beställer du här på hemsidan i vår webshop. Du kan betala med kort eller mot faktura.

För korrekt pris se webshop

Lotuxs (tillverkaren) har strikt kvalitetskontroll under produktion och av färdig produkt. Alla produkter dubbelkollas innan de skickas.

Svensk användarmanual finns för nedladdning HÄR.

Behandlingsprotokoll för olika tillstånd hittar ni här på hemsidan. 

Smärtlindring, antiinflammatorisk, sårläkning, mjukdels- och idrottsskador och så vidare.

Det kan ta från tre dagar till tre veckor innan du mår bättre. Detta är väldigt individuellt och beror på svårighetsgraden av problemen. Många användare upplever att de märker skillnad redan under de första dagarna, men i vissa fall, som vid behandling av inflammation, krävs mer tid och tålamod.  Behandlingsdosering: 6-8 minuter på varje behandlingsområde två gånger dagligen räcker ofta för att uppnå resultat. Du hittar behandlingsprotokoll för vanliga åkommor här på hemsidan .

Den positiva effekten av medicinsk laserterapi (LLLT) för smärtlindring och behandling av muskel- och ledbesvär, inflammationer, idrottsskador och sår har dokumenterats genom kliniska studier. Över 2000 publikationer, innehållande över 100 dubbelblinda studier, dokumenterar alla terapins effektivitet.

Ja. Efter att ha behandlat knät kan du fortsätta till nacken och sedan till nedre delen av ryggen. Det finns ingen gräns för antalet behandlingar per dag, och du kan t.ex. behandla ett område i 15 minuter om det känns bra. Vi rekommenderar att man behandlar en punkt noggrant innan man går vidare till nästa, men det finns inget hinder för att behandla flera områden samtidigt.

När du har hittat en punkt att behandla, behandla den under den rekommenderade tiden, fortsätt sedan till nästa behandlingspunkt och påbörja en ny behandlingstid där. Använder du massagelinsen kan du varsamt föra munstycket fram och tillbaka över behandlingsområdet.

Behandlingen bör utföras på bar hud och inte genom t.ex. kläder eller bandage. Av hygieniska skäl kan behandlingen utföras på ett avstånd av cirka en centimeter från huden, men det gör inget om du rör huden lätt. PowerCure Pro ska ligga lätt mot huden och i rät vinkel mot behandlingsområdet samtidigt som enheten hålls stilla. Tryck inte!

PowerCure Pro laserterapi kan fritt kombineras med vilken annan terapi som helst.

PowerCure Pro är en s.k. Cold laser eller LLLT “Low Level Laser Therapy”. Som metod är det väldigt säkert att använda PowerCure och går i princip inte att överbehandla. Däremot finns det alltid generella försiktighetsåtgärder och kontraindikationer. Läs därför alltid användarmanualen innan du använder din PowerCure Pro

PowerCure Pro ska INTE användas om du har någon av följande kontraindikationer:

 • Använd INTE PowerCure Pro om du har diabetes
 • Använd INTE PowerCure Pro om du är gravid
 • Använd INTE PowerCure Pro om du hög ärrbenägenhet
 • Använd INTE PowerCure Pro om du har Koagulationsrubbningar
 • Använd INTE PowerCure Pro om du har maligna hudskador
 • Använd INTE PowerCure Pro om du har en historia av epilepsi eller solutslag
 • Använd INTE PowerCure Pro om du använder läkemedel som är känsliga för
  810nm diodlaser.
 • Använd INTE PowerCure Pro om du har solbränd hud och inte kan undvika
  solexponering efter behandlingen.
 • Använd INTE PowerCure Pro över eller runt eventuella knölar/knutor. Lasern kan
  stimulera cellerna och göra knölen större

 

Varukorg