Om oss

VILKA ÄR VI?

PowerCure PRO distribueras i Sverige av Aktiebolaget Servita. Servita har sedan 2003 levererat apparatur och medicintekniska produkter till professionella kliniker och läkare i Sverige och utomlands.

Läs gärna mer om vår verksamhet på www.servita.se

Tillverkare av PowerCure är Lotuxs som grundades 2012 och är ett högteknologiskt företag och har vuxit till att bli marknadsledande tillverkare av medicinsk utrustning. Lotuxs stora segment inkluderar medicinsk estetik och fysioterapi.

 

Professionell tillverkare av medicinsk estetisk utrustning

Som en ledande tillverkare och leverantör av medicinsk estetisk utrustning i Kina tror vi att innovation är den primära produktiviteten. Med ett forsknings- och utvecklingsteam på mer än 20 medlemmar använder vi en stadig ström av kreativitet för att svara på  marknadens efterfrågan. För närvarande har vi uppnått FDA-, CE-, CFDA-, PSE-produktcertifieringar och mer än 150 produktpatent.

Tryggt och säkert att samarbeta med Lotuxs

Lotuxs följer ISO9001 och ISO 13485 standarder för kvalitet och säkerhet. Pålitlig produktkvalitet och högkvalitativ service har vunnit oss många betydelsefulla partners under de senaste åren och nått en stabil och långsiktig win-win-strategi. Vi står inför marknadsutmaningar och växer tillsammans med våra kunder. Vår fördel är produktdesign och forskning och utveckling. Vi respekterar varje kunds individuella behov.

VÅR VISION

Bra produkter talar för sig själv!

Från start har vi alltid varit fast beslutna att bli en världsledande lösningsleverantör av medicinsk estetik och hälsovårdsmarknader, med förstklassig vetenskaplig och teknisk förmåga och höga krav på oss själva.

Hungern efter innovation driver oss att gå framåt dag för dag. Högkvalitativa produkter och kunden först är vår kultur! Att hålla sig à jour med tidens trend för att uppnå gemensam utveckling.

Varukorg